Join the club!

Ben jij een Skills Talent of een Skills Hero binnen jouw vakgebied? Join the club!

Als lid van deze club gaan er deuren voor je open! We bieden jou en jouw clubgenoten een aantal hele toffe en leerzame Masterclasses aan binnen het Zeeuwse bedrijfsleven! Lees snel wat wij allemaal gaan doen in 2019? En hoe je jezelf zo snel mogelijk kan aanmelden zodat je niks van deze club mist want jij bent ons Zeeuws Talent en de toekomst!

Masterclasses

In 2019 hebben we voor jou hele toffe Masterclasses op de agenda staan.

Waarom zijn deze Masterclasses zo leuk?

  • Unieke mogelijkheid om inspiratie op te doen
  • Netwerken en naamsbekendheid
  • Je krijgt gratis allerlei trainingen en presentatietechnieken
  • Ervaring en kennis vergaren
  • Met de titel Skills Topper Zeeland heb je voorrang bij sollicitaties

We gaan in 2019 verschillende mooie Zeeuwse bedrijven of projecten bezoeken. Op deze bedrijven of projecten word je als Skills Topper Zeeland met open armen ontvangen. Je krijgt een unieke kijk achter de schermen en interessante informatie over hoe de dagelijkse praktijk werkt. Nog niet alle bedrijven zijn bekend dus houdt deze website en onze Social Media goed in de gaten om up-to-date te zijn.

Kick off en installatie van de Skills Toppers Zeeland

Proviciehuis Zeeland

De Kick off voor deze Masterclasses heeft plaatsgevonden op 7 februari 2019 plaatsvinden op het Provinciehuis in Middelburg. Hier kun je kennismaken met jouw clubgenoten. De gedeputeerde heer H. van der Maas zal jullie hier officieel installeren als de Skills Toppers Zeeland van 2019. Dat betekent dat je deze clubnaam ook op jouw CV kunt toevoegen als erkend talent binnen de Provincie Zeeland en het Zeeuwse bedrijfsleven. Dit zal jou zeker een voordeel bij sollicitatie opleveren!

Kort verslagje van deze kick-off:
We zijn met egards ontvangen op het Provinciehuis en na een heerlijke lunch hebben we onder leiding van
een illusionist veel geleerd:

Focussen is belangrijk en goed luisteren en iet te snel zelf invullen kan wezenlijk het verschil maken bij de dingen die je doet. Niets is wat het lijkt, niet opgeven maar doorgaan en hoe we kunnen leren van teleurstelling is ook aan bod gekomen. Ook al verlies je, je kan toch een held zijn, afhankelijk van hoe je hiermee omgaat. 

De link naar een kort filmpje hoe de illusionist ons liet ervaren dat luisteren en focussen belangrijk is…

impressiefilmpje klik hier

Andere Masterclasses

De Deze zijn op dit moment nog in ontwikkeling. We hopen jullie zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen van dit programma. Houdt ook de informatie over de Masterclasses in de gaten via de Facebook pagina’s van skills en het Instagram account van de Skills Toppers Zeeland! De uitnodiging voor de meest actuele MC vind je hieronder. 

De volgende Masterclass zal plaatsvinden op woensdag 13 november a.s! Centraal staat excellentie in het Zeeuwse bedrijfsleven. Een unieke kijk achter de schermen bij twee mooie Zeeuwse bedrijven. Gratis voor jou als Skills Topper! Vervoer is geregeld! Aanmelden kan al vanaf nu!