Masterclass 10-12-2019

Masterclass op 10 december 2019

Hi Skills Topper!

Een uitnodiging voor een bijzondere Masterclass bijeenkomst die je niet mag missen! Zet deze datum én tijd vast in jouw agenda: dinsdag 10 december van 16.30-18.15 uur, locatie: Provinciehuis: Abdij 6,  Middelburg

We delen de certificaten uit aan de Skills Toppers van dit jaar én we verwelkomen de nieuwe Skills Toppers! Een uniek moment om elkaar te ontmoeten en even kennis te maken, ervaring uit te wisselen met elkaar én jouw voorganger!

We worden ontvangen op het mooie Provinciehuis. Daar zorgen wij voor een drankje en een hapje. Dé gedreven magician Evert van Asselt zal ons verrassen, verbinden en amuseren met zijn acts. Maar bovenal zal hij jullie ook iets leren over hoe je kunt geloven in jezelf, je probleemoplossend kunt denken en hoe je kunt bereiken wat je wilt! Daarnaast zullen we zorgen dat de ervaren Skills Toppers de nieuwe Skills Toppers voorzien van tips & tricks voor hun aankomende Skills wedstrijden! Be there! 

Als Skills Topper kun je voor dit bezoek weer vrij vragen van jouw reguliere lessen. MELD JE NU AAN, een aanmelding is verplicht. Doe dit zo snel mogelijk zodat we weten met hoeveel personen we zijn en wat we aan vervoer moeten regelen.

Groetjes, Bianca en Marieke 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *